Privacy beleid

Ons team biedt ambulante begeleiding aan jongeren met een grote diversiteit aan zorgvragen. Bij de verwerking en het beheer van de persoonsgegevens waarborgen wij uw privacy. Socialer Ondernemen Deventer houdt zich aan de bepalingen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De persoonsgegevens die wij van u ontvangen bewaren we tijdens de ambulante begeleiding.

Wij zijn verantwoordelijk dat deze gegevens op een goede manier worden verwerkt.

Uw gegevens worden digitaal beveiligd opgeslagen. U kunt wijzigingen in uw persoonsgegevens doorgeven en ons vragen om gegevens te laten verwijderen. Gedurende de ambulante hulp zullen wij tussendoor niet zo maar relevante bestanden die noodzakelijk zijn om u hulp te verlenen verwijderen.

Alle medewerkers van Socialer Ondernemen Deventer die de beschikking hebben over uw persoonsgegevens zijn verplicht tot geheimhouding daarvan. Enkel met uw toestemming worden uw gegevens gedeeld met anderen. Wanneer er vragen zijn of een klacht over de verwerking van uw persoonsgegevens neem dan contact op via marieke@sodeventer.nl(functionaris gegevensbescherming) Mocht u er niet uit komen heeft u het recht om een melding te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. (AP) Socialer Ondernemen Deventer heeft het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring zo nodig. Bij een verandering van onze privacyverklaring zullen wij u op de hoogte stellen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2020 Socialer Ondernemen Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel