Even voorstellen!

Ik ben Tjeerd van Dixhoorn en ik wil mij graag voorstellen. Ik ben 38 jaar, vader, getrouwd, vriend, familielid, eigenaar van Socialer Ondernemen en woonachtig in Deventer. Ik geloof in een manier van begeleiding waarbij het van groot belang is dat we zonder oordelen mensen begeleiden. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen talenten. Ieder mens kan in een situatie terecht komen, waar tijdelijk begeleiding nodig is. Ik ben geïnspireerd geraakt door de methode van Covey, omdat het uitgaat van belangrijke waarden en principes die ieder mens heeft. De keuze om je leven in te richten, gebaseerd op de principes die jij belangrijk vindt.   
Zo is voor mij mijn gezin erg belangrijk. Ik vind het belangrijk om vertrouwen te hebben in de mensen om mij heen en te werken vanuit idealen. Voor mij is het belangrijk dat er ruimte is voor humor, maar ook een serieus gesprek. Elkaar aanspreken op verantwoordelijkheden kan in een werkomgeving waarin vertrouwen is en waarin fouten gemaakt mogen worden. Luisteren naar elkaar en begrijpen wat de ander nodig heeft. Ik wil graag een werkgever zijn waar mensen komen werken die onze principes t.a.v. begeleiding delen. Ik wil ook graag een werkgever zijn waarin we onszelf blijven ontwikkelen en blijven reflecteren om hierdoor nog beter te worden in ons werk. Samen met jou optrekken in een lerende omgeving, waarin vertrouwen voorop staat.  

Mijn naam is Marieke Rinsma en ik wil mij graag voorstellen als Ambulant begeleider van Socialer Ondernemen Deventer. Ik ben 32 jaar, getrouwd en heb 3 kinderen. Ik sta positief in het leven, zonder oordeel en ben geduldig, vrolijk, eerlijk, een aanpakker en kan goed luisteren. Binnen onze organisatie gebruiken wij de Covey methode en daar ben ik enthousiast over omdat je hier leert hoe je jou droom kunt waarmaken binnen je cirkel waar je zelf invloed op hebt. Ook word je door deze methode gestimuleerd om zelf te blijven werken aan je eigen ontwikkeling als hulpverlener, dus je bent beiden op weg om je persoonlijke missie te bereiken. Ik vind het belangrijk om te leven met de dag en dankbaar te zijn voor wat deze dag geeft. 10 jaar geleden raakte ik geïnspireerd door het werken met jongeren in een weeshuis in Moldavië. Mijn man en ik hebben hier een half jaar gewoond om voor deze kinderen en jongeren te zorgen. In Nederland ben ik mij gaan omscholen in de hulpverlening. Ik wil het mooiste van iemand naar boven halen en samen naar een stukje hoop zoeken in een situatie dat soms uitzichtloos lijkt. Sommigen zullen mij kennen van de winkel Crêpes en Smoothies. Hier heb ik een aantal jaar jongeren begeleid in de horeca en daarnaast de ambulante begeleiding gedaan. Inmiddels heb ik veel ervaring met het begeleiden van mensen in een kwetsbaar gedeelte van hun leven. Mijn manier van werken is vernieuwend, gestructureerd, doelgericht, vaak met humor en een creatieve touch. Ieder individu vind ik belangrijk, ik neem de tijd voor je, we maken efficiënte leerdoelen en kan je uiteindelijk weer goed loslaten als het moment daar is dat je weer alleen verder kunt. Ik hou van een uitdaging, zet mij 100% in en het belangrijkste: ik geniet van mijn werk!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 Socialer Ondernemen Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel